Yes, jij bent licht!

Wij zijn Lume: een beweging van licht. Met vrouwen over de hele wereld! Ons verlangen? Geloof delen, wereldwijd. Lume is een beweging van vrouwen wereldwijd die elkaar inspireren, motiveren en helpen om het geloof te delen (geïnspireerd op Handelingen 13:47: 'Ik heb je bestemd tot licht'). Klein en praktisch, maar tegelijkertijd; met lef en vol verwachting!

Join us!
Lume is voor en door vrouwen, zoals jij. Op www.wijzijnlume.nl en op onze social media (@wijzijnlume) bieden we jou inspiratie, bemoediging, praktische tips en leuke acties voor het delen van je geloof!

Share it forward!
Ook helemaal Lume is: we love to share it forward! Wereldwijd ondersteunt Lume namelijk vrouwen die in hun eigen omgeving iets moois of bijzonders doen om hun geloof te delen.Lijkt het je tof om in actie te komen voor zo'n vrouw? Dat kan: op deze website start je heel gemakkelijk je eigen actie voor een van onze projecten! Gewoon doneren kan natuurlijk ook! Check de buttons hieronder!

PS. Heb je een gaaf actieidee dat helemaal past bij Lume? Neem contact met ons op!

Lees meer Lees minder

Wil jij je geloof graag delen? Verlang je ernaar meer van betekenis te zijn? En zoek je naar manieren waarop je dit kunt doen? Start hier jouw eigen actie, zamel geld in via je eigen actiepagina en support zo Lume-vrouwen wereldwijd die in hun eigen omgeving iets moois of bijzonders doen om het geloof te delen!

Dus... Organiseer jij binnenkort of een feestje? Loop je mee aan een marathon of loop je al langer rond met een gaaf idee? En houd jij van delen? Go for it: maak vandaag nog jouw eigen actiepagina aan!

Start actie
  Bekijk alle
20/08/2019 | 10:04

Meet Savita! #wijzijnlume!

Yes, begin september gaat het gebeuren. Hagar bezoekt Savita in India! Savita is al vanaf het eerste uur betrokken bij Lume en blogt en vlogt voor ons over hoe zij licht is in India. Ze stelt zich in de video voor. Savita heeft al in verschillende vlogs gedeeld hoe zij licht deelt en mooi adviezen gegeven. Onze eerste crowdfundingsactie willen we daarom ook opzetten rondom het project waar zij als arts bij betrokken is. Meer info volgt snel, dus stay tuned!
18/01/2020
16:31

Ceel

Bekijk alle

Lume is een beweging van vrouwen wereldwijd die elkaar inspireren, motiveren en helpen om het geloof te delen. Klein en praktisch, maar tegelijkertijd; met lef en vol verwachting! Wil jij bijdragen aan onze beweging van licht en heb je een gave actie bedacht? Start vandaag nog en maak op deze website je eigen actiepagina aan!