Elise van der Stouw

Boek: Mijn getijden gebed -bidden op het ritme van de dag

Donate now
More information

I love to share it forward!

Wereldwijd ondersteunt Lume namelijk vrouwen die in hun eigen omgeving iets moois of bijzonders doen om het geloof te delen. Tof toch? Ik doe mee met deze taletenveiling voor Lume-vrouw Valentina, lees alles over Valentina en haar project onder het kopje: 'project'.

Ik bied 1 exemplaar aan van mijn boek; MIJN GETIJDENGEBED – BIDDEN OP HET RITME VAN DE DAG

Beschrijving boek:
Verlangen naar God en leven in balans: het geheim zit in de afwisseling van  bidden, werken en lezen. Door bezig zijn af te wisselen met stilstaan en stil zijn. Zo wordt er al eeuwenlang dagelijks in de kloosters gebeden. Op het ritme van de tijd, op de ‘scharnieren van de dag’.

Iedereen met Mijn Getijdengebed deze prachtige vorm van bidden nu zelf ontdekken en Jezus zoeken in de stilte van het eigen hart. Zowel thuis als op het werk en onderweg. Alleen of samen met anderen.

Mijn Getijdengebed is gebaseerd op de Bijbel in Gewone Taal. Met een leesrooster om de Bijbel in één jaar te lezen. Ook te gebruiken als dagboek, met voor elke dag een bijbeltekst en een meditatie.

Wil jij dit boek? Maak dan €20 over dan stuur ik het boek naar je op.  #share the light!

 

Over mij: Elke schrijver heeft publiek nodig. Een klankbord waarop het geschreven woord tot leven komt. Om het even of het gaat om literaire (non)fictie, gedichten, of andersoortige teksten. Dit is het podium waarop je kennismaakt met wat mij fascineert, raakt, verwondert. bekijk mijn site voor gedichten, boeken, blogs : https://www.eliselengkeek.nl

Elise G. Lengkeek, auteur/publicist/journalist en dichter.

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

Lume is een beweging van vrouwen wereldwijd die elkaar inspireren, motiveren en helpen om het geloof te delen. Klein en praktisch, maar tegelijkertijd; met lef en vol verwachting! Wil jij bijdragen aan onze beweging van licht en heb je een gave actie bedacht? Start vandaag nog en maak op deze website je eigen actiepagina aan!