Ellen Lebesque

Christelijke ervaringsgerichte therapiesessie (60 minuten)

Donate now
More information

I love to share it forward!

Met jouw bijdrage aan deze talentenveiling support je Valentina, Lume-vrouw in Venezuela! Want jouw bijdrage gaat naar het project waar zij met haar kerk bij betrokken is. Wereldwijd ondersteunt Lume namelijk vrouwen die in hun eigen omgeving iets moois of bijzonders doen om het geloof te delen. Tof toch?

Ik bied een christelijke ervaringsgerichte therapie sessie van 60 minuten aan. Een plek waar het even helemaal alleen om jou mag draaien. Hoe vaak heb je dat? Een plek voor jou? Een plek voor je verdriet, boosheid, angst en blijdschap, alles mag er zijn. Ik werk ervaringsgericht, dat betekend dat je weer met een ervaring naar huis gaat. Een ervaring zegt namelijk veel meer dan 1000 woorden. Je mag als voorkeur opgeven: of een sessie binnen of dat je een sessie in de natuur wil doen. Eventjes samen onderweg. Even niet alleen. Deze sessie is tot 1 juli in te plannen en vindt plaats in Zwolle.

Benieuwd naar wie ik ben en hoe ik werk? Kijk eens op mijn site: https://www.licht-puntje.nl/

In februari 2019 heb ik de basisfase van de opleiding bij Spectrum afgerond. En daarmee een certificaat gekregen voor (transpersoonlijke) ervaringsgerichte hulpverlener/coach. Ik ben dus een ervaringsgerichte therapeut. Ik heb in voorgaande banen veel ervaring opgedaan met mensen met autisme en hoogsensitieve personen. Ik heb hier cursussen en trainingen over gevolgd en gegeven. Als ambulant gezinsondersteuner en regioconsulent ben ik ruim 10 jaar in diverse gezinssituaties hulpverlener geweest. 

Neem jij doormiddel van een donatie mijn aanbod af, dan krijg jij een therapiesessie van mij en support jij daarmee Valentina en haar project!

Je hebt tot eind maart de tijd, dan sluit ik de actie. Help je mee? #share the light!

Groetjes Ellen

hallo@licht-punjte.nl
www.licht-puntje.nl
06-58873903

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

Lume is een beweging van vrouwen wereldwijd die elkaar inspireren, motiveren en helpen om het geloof te delen. Klein en praktisch, maar tegelijkertijd; met lef en vol verwachting! Wil jij bijdragen aan onze beweging van licht en heb je een gave actie bedacht? Start vandaag nog en maak op deze website je eigen actiepagina aan!