Jildou Bakker

Huiskamerconcert (3x)

Donate now
More information

I love to share it forward!

Met jouw bijdrage aan deze talentenveiling support je Valentina, Lume-vrouw in Venezuela! Want jouw bijdrage gaat naar het project waar zij met haar kerk bij betrokken is. Wereldwijd ondersteunt Lume namelijk vrouwen die in hun eigen omgeving iets moois of bijzonders doen om het geloof te delen. Tof toch?

Ik wil als zangers ook mijn licht delen en bied drie huiskamer concerten aan, elk ter waarde van 60 euro! Ik vraag je om te bieden op mijn aanbod en daarmee Valentina te steunen! De huisconcerten kunnen plaatsvinden in een straal van 20 km rondom Hoogeveen en kunnen plaatsvinden in het weekend of 's avonds.

Wie ben ik en wat doe ik?
'Ik ben zangers en muzikant. Mijn muziek is voor mensen van 18 tot 88 jaar. Dat zie ik ook wel terug in mijn optredens. Het is prettig voor ouderen, omdat het vrij rustige muziek is. Mijn liedjes gaan over de moeilijke kanten van het geloof, twijfels of mijn persoonlijke ervaringen. De muziek is verhalend en vaak rustig. Ik zie mijn muziek als puur en intiem. Ik treed op met alleen mijn gitaar. Wat kenmerkend is voor mij, is dat ik zonder band speel. Naast Nederlandstalig speel ik ook Engelstalige country.”

Je hebt tot eind maart de tijd om een huiskamerconcert te boeken dan sluit ik de actie. Help je mee? #share the light!

Groetjes Jildou Bakker

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

Lume is een beweging van vrouwen wereldwijd die elkaar inspireren, motiveren en helpen om het geloof te delen. Klein en praktisch, maar tegelijkertijd; met lef en vol verwachting! Wil jij bijdragen aan onze beweging van licht en heb je een gave actie bedacht? Start vandaag nog en maak op deze website je eigen actiepagina aan!