Marieke Marinus

Gehaakt object t.w.v. 50 euro

Donate now
More information

I love to share it forward!

Daarom doe ik graag mee met de Talentenveiling van Lume en bied hierbij mijn 'Haak-talent' aan. Ik maak voor jou een object naar keuze (ter waarde van €50) ten behoeve van Valentina en haar project! Dus doneer jij 50 euro op mijn pagina, mag je bij mij aangeven wat je wilt dat ik maak voor je. Zie foto's voor inspiratie. 4 foto's in de bijlage (stola, sprei en 2 herentruien (de trui met streepjes is van dun garen, de andere van dikker garen). Andere zaken zijn ook mogelijk!

Alles is mogelijk wat kleur en type product betreft, maar realiseer je wel dat ik wel aardig wat tijd nodig heb om het te maken,want ik doe het in mijn vrije tijd. (ter indicatie;een trui kost al gauw 4 maand) Ik begin met maken zodra het bedrag betaald is en de details zijn afgestemd. Mag ik voor jou aan de slag?

#share the light! groetjes (naam)

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

Lume is een beweging van vrouwen wereldwijd die elkaar inspireren, motiveren en helpen om het geloof te delen. Klein en praktisch, maar tegelijkertijd; met lef en vol verwachting! Wil jij bijdragen aan onze beweging van licht en heb je een gave actie bedacht? Start vandaag nog en maak op deze website je eigen actiepagina aan!