Goedhart Zwolle

Boek: Scherven van hoop

Donate now
More information

'Scherven van hoop' van Gemma Liviero is een aangrijpend oorlogsverhaal over een Nazi-arts, een Joodse vrouw en een klein meisje, wiens wegen op een bijzondere manier samenkomen. Elk van hen probeert op hun eigen manier om te gaan met de verschrikkingen van de oorlog. Willem, een Nazi-arts met gewetenswroeging; Elsi, een jonge Joodse vrouw die probeert te overleven in een Poolse getto; en Matilda, een meisje dat vastgehouden wordt in een Lebensborn kliniek waar het Arische ras wordt verbeterd. Wanneer hun wegen zich kruisen, vechten ze samen voor een nieuw bestaan. Maar de oorlog laat diepe sporen na.

"Een boek dat je bij de keel grijpt en niet meer loslaat. Gemma Liviero is een topper.' – Hebban.nl" Hebben dus!

Dit boek is beschikbaar gesteld door Goedhart -boeken  

www.goedhartboeken.nl   ASSENDORPERSTRAAT 79   8012 DG  ZWOLLE  (038) 421 98 02

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

Lume is een beweging van vrouwen wereldwijd die elkaar inspireren, motiveren en helpen om het geloof te delen. Klein en praktisch, maar tegelijkertijd; met lef en vol verwachting! Wil jij bijdragen aan onze beweging van licht en heb je een gave actie bedacht? Start vandaag nog en maak op deze website je eigen actiepagina aan!