Lume Leadership Project India

More information

Yes! Wij geloven dat God ons wil gebruiken om Zijn liefde en redding bekend te maken, op de plek waar Hij ons plaatst. We hoeven niet overal zelf te zijn; wereldwijd zijn er bevlogen christenen die op hun plek Gods licht en liefde delen!

Tijdens haar bezoek aan India mocht Hagar opnieuw ontdekken welke kracht daar vanuit gaat ze ontmoette de Indiase Anne (links) en Savita (rechts)… Door deze vrouwen heen worden honderden mensen bereikt met Gods liefde, in woorden én daden!


 
 

“Gods liefde was zooo voelbaar aanwezig op de plekken waar zij werken”, vertelt Hagar, “en dat maakt dat er heel veel mensen tot geloof komen! Over #sharethelight gesproken!!!” Beide vrouwen zetten zich als arts in voor de allerarmsten en kwetsbare groepen zoals hiv/aids-patiënten, vrouwen die in de prostitutie werken, verslaafden en transgenders. Gedreven om Gods liefde te delen, werken ze non stop en zetten ze hun eigen leven opzij. Zo brengen zij immens veel licht in de donkere samenleving en maken ze een groot verschil!

Meer Anne’s en Savita’s please!
Meer van dit! Zou het niet gaaf zijn als er meer vrouwen zoals Anne en Savita opstaan en hun geloof delen? Precies dat is het verlangen van de organisatie waar Anne en Savita aan verbonden zijn; de Emmanuel Hospital Association (EHA). Zij willen christenen en lokale kerken in India helpen om licht te zijn in hun directe omgeving. Hoe? Door 80 (potentiële) leiders en 40 kerken te trainen en praktisch te helpen! Zo kunnen zij een verschil kunnen maken in hun directe omgeving, een beweging op gang brengen in hun community en zo echte, blijvende verandering mogelijk maken!

Share it forward… doe je mee?
Geraakt door de impact van vrouwen als Anne en Savita willen we het project van EHA graag ‘adopteren’ als het Lume Leadership Project’ in India! Want… zoals je weet… we love to share it forward! Deel je mee? Tof als jij wilt bijdragen aan dit project! Voor 25 euro sponsor je al een training van een maand! Maar elke bijdrage, hoe klein of groot, is zo welkom!

Maak hier jouw gift over of doneer hier via Tikkie!

 E-mail us

Lume is voor en door vrouwen! Heb je vragen met betrekking tot je actie via ons platform neem dan contact op met Elze Toornstra.
 
Wil je meedenken? Meeschrijven? Of heb je een gaaf idee dat helemaal past bij Lume? Neem contact met ons op via info@wijzijnlume.nl of bel 06 29210722. Ook voor al je overige vragen!
 
25/10/2019
08:47

Anonymous

View all

Lume is een beweging van vrouwen wereldwijd die elkaar inspireren, motiveren en helpen om het geloof te delen. Klein en praktisch, maar tegelijkertijd; met lef en vol verwachting! Wil jij bijdragen aan onze beweging van licht en heb je een gave actie bedacht? Start vandaag nog en maak op deze website je eigen actiepagina aan!