De opbrengst van onze veiling gaat naar het project waar de 24-jarige Lume-lady Valentina, psycholoog en lerares Engels in Venezuela bij betrokken is! En wat zijn we trots op deze dappere dame: de omstandigheden in haar land Venezuela zijn zo moeilijk... Het land is in diepe crisis, er is gebrek aan alles, wat er is, is peperduur en veel van haar leeftijdsgenoten vertrekken naar het buitenland. Maar Valentina kiest ervoor te blijven: "Dit is nu mijn plek, en, hoewel ik het zelf niet zou uitkiezen, zie ik het nu als mijn opdracht om hier in Venezuela licht te verspreiden.”

   

Terwijl ze zelf ook bijna niets heeft, komt ze toch concreet in actie voor de allerarmsten. Samen met haar kerk biedt ze noodhulp en delen ze voedsel en medicijnen uit. Wij willen hen hierbij helpen:

  • Voor 2 euro sponsor je 1 antibioticakuur
  • Voor 10 euro sponsor je een doktersbezoek
  • Voor 30 euro sponsor een voedselpakket met daarin o.a. 2 kilo mais, 2 kilo rijst, 2 kilo suiker, 2 kilo bonen en tandpasta

Ook ontvangen de dominees een kleine vergoeding (salaris) nu de gemeenteleden dat zelf niet meer kunnen opbrengen. Wij willen Valentina graag helpen om licht te zijn in deze moeilijke situatie... want we love to share it forward! 

Help je mee?
Met jouw aankoop support je drect deze actie! Hoe tof is dat? De diensten en producten zijn belangeloos beschikbaar gesteld door andere Lume vrouwen en betrokken ondernemers!

Heb jij zelf iets te bieden?
Heb jij een tof product of een talent dat je beschikbaar wilt stellen voor onze veiling? Super tof!  Maak direct je eigen actiepagina aan en promoot jouw actie in je netwerk! Dat laatste mag sowieso :-)

28/08/2020
18:58

L.D

View all

Lume is een beweging van vrouwen wereldwijd die elkaar inspireren, motiveren en helpen om het geloof te delen. Klein en praktisch, maar tegelijkertijd; met lef en vol verwachting! Wil jij bijdragen aan onze beweging van licht en heb je een gave actie bedacht? Start vandaag nog en maak op deze website je eigen actiepagina aan!