Be the light in Corona-crisistijd: Sponsor een voedselpakket

More information

 Oef… ook Sri Lanka is in lock down door het Coronavirus. Vooral de groep allerarmsten, meestal dagarbeiders, wordt hierdoor keihard getroffen. Een dag niet gewerkt, is een dag niet betaald en dus geen geld voor eten. En dat weken achter elkaar…

Een voedselpakket kost 25 euro
De hulp van de overheid is verre van toereikend… Lume-lady Diordre wil juist nu Gods licht en liefde verspreiden en komt samen met haar team van kinderhulporganisatie LEADS in actie: zij delen voedselpakketten uit aan 850 kwetsbare gezinnen. Met daarin o.a. 15 kilo rijst, bonen, vis en vlees; genoeg eten voor 2 weken voor een gezin van 4-5 personen. Eén pakket kost 25 euro. Doe je mee? Sponsor een voedselpakket (of een deel daarvan) en help zo Lume-lady Diodre licht te zijn in Sri Lanka! Klik op de donatiebutton boven de foto!


 

15/06/2020
13:06

P.W.

View all

Lume is een beweging van vrouwen wereldwijd die elkaar inspireren, motiveren en helpen om het geloof te delen. Klein en praktisch, maar tegelijkertijd; met lef en vol verwachting! Wil jij bijdragen aan onze beweging van licht en heb je een gave actie bedacht? Start vandaag nog en maak op deze website je eigen actiepagina aan!